news

تمامی سرویس های ارایه شده، 1 روز پس از تاریخ سررسید به صورت خودکار مسدود (Suspend) و پس از گذشت 30 روز از تاریخ سررسیدشان، به صورت خودکار توسط سیستم حذف (Terminate) خواهند گردید و قابل بازگشت نیست.

 


تاریخ درج خبر : ۱۳ تیر ۱۳۹۳